head
Home Visie & Missie Werkwijze Diensten Opdrachtgevers Kwaliteit Contact

Startende ondernemers

bizzniz adviseert en begeleidt MKB-ondernemers in de totale bedrijfsvoering op een praktische en oplossingsgerichte wijze.

Onze missie is ondernemers én hun onderneming op een hoger niveau te brengen.


handshake
1
Startende ondernemers
2
Gevestigde ondernemers
3
Franchisegever
4
Gemeente of UWV
5
Insolventie advocaten
6
Financiers / banken
7
Accountants

Starters

De kogel is door de kerk; u heeft de beslissing genomen om als zelfstandige te gaan starten. U heeft uzelf beoordeeld op uw ondernemerskwaliteiten, u heeft zich verdiept in het product of dienst welke u wilt gaan aanbieden en onderzocht wie mogelijk uw afnemers kunnen zijn. Vertrouwen en doorzettingsvermogen zijn belangrijke factoren, maar niet altijd voldoende om u en uw idee te laten slagen.

Tenzij u de kip met de gouden eieren heeft gevonden, zult u moeten concurreren met gevestigde ondernemingen. Natuurlijk doet u het anders en beter, maar hoe vertel je dat? En zoals bij iedere onderneming zullen er toch ook zwaktes zijn waarvan u in ieder geval zelf moet weten welke dat zijn om er voorbereid mee aan de slag te kunnen.

Zo zijn er nog 1001 vragen en situaties waar u na de start mee te maken krijgt, en waar u ook zeker een antwoord op zult krijgen. Door vallen en opstaan leert men, alleen zou het jammer zijn als u na het vallen niet meer kunt opstaan. Het vallen in de rol van ondernemer heeft namelijk altijd financiele consequenties; of het kost u omzet, of u maakt onnodig kosten.

Bizzniz heeft ervaring met het begeleiden van startende ondernemers, en kan u op alle fronten ondersteunen. Van het schrijven van een offerte tot het opstellen van een communicatieplan, en van het inrichten van uw administratieve processen tot het ondersteunen met de werving en selectie van medewerkers.

 

logo
foot