head
Home Visie & Missie Werkwijze Diensten Opdrachtgevers Kwaliteit Contact

Franchising

bizzniz adviseert en begeleidt MKB-ondernemers in de totale bedrijfsvoering op een praktische en oplossingsgerichte wijze.

Onze missie is ondernemers én hun onderneming op een hoger niveau te brengen.


handshake
1
Startende ondernemers
2
Gevestigde ondernemers
3
Franchisegever
4
Gemeente of UWV
5
Insolventie advocaten
6
Financiers / banken
7
Accountants

 

Franchising

Franchising komt voor in alle branches en is sterk in ontwikkeling. Franchising ontstaat vaak uit de behoefte te expanderen met een succesvol gebleken formule. Om de positie te versterken en geografisch meer dekking te krijgen zoekt men zelfstandige ondernemers, nieuw of bestaand, welke de formule willen exploiteren. Zelfstandig ondernemers behalen over het algemeen betere resultaten en scoren een hogere klanttevredenheid in vergelijking met eigen vestigingen. Daarbij kennen zelfstandig ondernemers de lokale markt beter, is men creatiever met marktbenadering en benut men iedere kans omzet te verhogen.

Een franchisegever zorgt met name voor het ontwikkelen van het product- of dienstenpakket, in- en outstore communicatieautomatisering en ondersteuning op facilitair gebied door het aanbieden van arrangementen. Afhankelijk van het concept, soft- of hard franchising, heeft de ondernemer meer of minder ruimte tot eigen initiatief.

 

logo
foot