head
Home Visie & Missie Werkwijze Diensten Opdrachtgevers Kwaliteit Contact

Visie & Missie

bizzniz adviseert en begeleidt MKB-ondernemers in de totale bedrijfsvoering op een praktische en oplossingsgerichte wijze.

Onze missie is ondernemers én hun onderneming op een hoger niveau te brengen.


handshake

Bizzniz Coaching Visie & Missie

bizzniz adviseert en begeleidt MKB-ondernemers in de totale bedrijfsvoering op een praktische en oplossingsgerichte wijze. Onze missie is ondernemers en hun onderneming op een hoger niveau te brengen.

Het doel van coaching is bedrijfsresultaten te verbeteren en continuïteit te waarborgen. Het resultaat kan zichtbaar zijn in de vorm van omzet en efficiency, maar bijvoorbeeld ook in het oplossen van een probleem, het nemen van een beslissing, verandering van gedrag, vaardigheden of attitude.

In onze visie moet coaching praktisch van aard zijn en dient de ontwikkeling van de ondernemer zoveel mogelijk parallel te lopen met de ontwikkeling van zijn onderneming. Naast persoonlijke kwaliteiten dienen ambities van de ondernemer niet uit het oog te worden verloren, een ondernemer moet zich prettig en baas blijven voelen in zijn eigen onderneming.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een zeer betrokken, klantgerichte, proactieve en enthousiaste instelling, met een langetermijnvisie en het opbouwen van duurzame relaties als uitgangspunt.

logo
foot